Error in connection! Try again later!

Asta simt in fiecare zi. Ma simt tot mai rupta de realitate, si nu ma refer aici la realitatea imediata, proxima, ci la cea de “acolo”, atat pe plan intern, cat si pe plan extern.

Nu ma uit aproape deloc la tv, poate doar seara mai ajung din cand in cand “In gura presei”, dar si lucrul acesta, din pacate, uneori ajunge mai mult zgomot de fond. Prind franturi de idei pentru ca mereu mai am si alte activitati de finalizat. Si uite asa ajung sa am grimasele cele mai diverse care indica uimirea, caci nu stiu ce se intampla in lume. Citind zilele trecute blog-ul unui coleg de facultate m-am deprimat brusc: cate s-au intamplat in lume zilele astea si eu ma port de parca singurul univers cu adevarat esential e reprezentat de casa - firma- facultate- casa.

M-am hotarat sa schimb ceva si mai ales ca, desi fiecare individ trebuie sa fie informat, eu cu atat mai mult trebuie sa fiu la curent cu stirile din toate domeniile, avand in vedere ca in acest moment studiez comunicare si mass-media. Shame on me!

Evenimentele de la Chisinau mi-au atras atentia si dorind sa nu fiu pe dinafara cand vine vorba de o situatie de tipul acesta, de o asemenea amploare, mi-am promis mie sa ma conectez mai des, iar conexiunea sa fie de fiecare data reusita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu