Sexul broastei (testoase)… sexul amantei… deci clar sex peste tot !

Blogerita cu numele celui de-al 43-lea stat american, cu capitala la Boise (Da ma, e Idaho !), scrie despre “Until divorce do us part !“. Si uite ca ma manaca si pe mine degetele sa ma gandesc, cu voce tare, la treaba asta si cat se poate de la misto ! Si uite ca sa incep (:D):
Pai daca am trai noi cat broastele testoase si ne-am apuca tot pe la 20-30 de ani sa ne casatorim cu ELE, zanele sufletelor nostre, va dati seama cat ar trebui sa avem sex numa’ cu o singura broscutza ? Mai ales ca, traind pana pe la 200 de ani, pana pe la 150-170 o sa o tot duceti bine cu “frichi-frichi” (adik o sa te duca si pe tine si o sa aibe si ea chef). Va dati seama daca acum cand stii ca o sa stai cu ea 50-70 de ani, te cam ingrozeste ideea de “marriage”, cum vei face atunci, cand suta de ani in doi e ceva normal ? Deci concluzie, daca data viitoare vrei sa il mai injuri pe careva, zi-iasa:
“BA ITI DORESC SA AI PARTE DE O CASNICIE CA BROASTELE TESTOASE SI O VIATA SEXUALA LA FEL !” :))

Ei dar hai sa ajungem si la partea a doua a problemei: Amantele la broscoii testosi ! Va dati seama ca daca marele Giovanni Jacopo Casanova a avut aproape 120 de femei cate are broscoiul asta. Probabil ca si broasca isi pune problema:

FRATE OARE DE CE PLEACA “OAC” DE LA MINE SI MAI CAUTA PLACERI SI PE LA ALTE CARAPACE ?”
Nu broscutzo, nu e din cauza ca te-ai ingrasat sau ci din cauza ca el nu e invatat cu “carapacea” COMUNA ! Probabil si ea se intreaba daca sa il ierte sau nu ! Acu ce sa iti zic, vorba si “americancei” de mai sus. Ba important e sa stiti voi ce vreti si sa va COMUNICATI cat mai bine ideile unii celorlalti.

Acu sfat si pentru broscoiul cu “oo-le”umflate” caruia i s-au aprins calcaiele dupa vreo “carapace mini” sau dupa vreo “carapace ulta-light cu air-bag-uri frontale de invidiat”, ii sfatuiesc sa treaca pe la o “o casa cu broscutze misto si felinar rosu”. Si daca tot nu reusesti sa iti scoti “broasca” din cap, mai du-te odata. Si daca nici a doua oara nu o uiti, e clar fugi la ea in mlastina si baga textul ala clasic:

“DRAGA MEA BROSCUTZA ESTI PREA BUNA PENTRU MINE SI EU NU TE MERIT” :)) =))
Si daca broscutza e inocenta si tinerica o a planga putin, o sa te mai sune inca ceva timp si o va fascina vreun alt broscoi. Dar daca ai avut o broscutza mai matura, ia-ti si protectii pentru zona inghinala ca astea mici au invatat de prin filmele cu Cichi Chan, un’ te doare pe tine mai tare si folosesc din plin “tactica aceea”. Daca voi erati pe pasul de a face si pasul cu “roaba si robul lui D-zeu”, fugi si pe la Muzeul de Istorie si ia o armura sau un echipament de motociclist. Nu te speria, ca nu e de protectie… e tot ca la motociclisti:

TE AJUTA SA NU TE IMPRASTII PREA TARE, LA MOMENTUL IMPACTULUI !
Daca ai scapat pana la urma, asculta aici la un om batran (si flescait, dar vesel):
NU MAI AMESTECA BROSCUTZELE, CA IN GENERAL IESE SUPA ! DAR TRE’ SA FIE TOATE TINERE ! ACI NU E CA LA GAINI… adika AIA BATRANA FACE CIORBA BUNA ! Aci’ aia batrana ori faci din ea o ciorba intrega ori nu mai faci deloc ! :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu